Bemutatkozás Minőségbiztosítás Referenciák Kapcsolat

Ádám - Trans Kft.
Tel.: +36 57 531 900
Fax: +36 57 531 901
adamtrans@adamtrans.hu


Minőségbiztosítás

A vállalkozásunk a vállalt és gyakorolt közlekedésszakmai tevékenységeket magas szinten és egyre nagyobb sikerrel kívánja működtetni.


A hatékony működés elérése érdekében folyamatosan törekszünk arra, hogy a velünk kapcsolatban álló vevők, szállítók, valamint az alkalmazásunkban álló dolgozóink elvárásait kielégítsük.

Hosszú távú célkitűzésünk az, hogy jól működő rendszert alakítsunk ki, melyen keresztül nyújtott szolgáltatásaink minősége állandóan megbízható legyen és folyamatos fejlődést mutasson, ezáltal is biztosítva a tartós munkakapcsolatot megrendelőinkkel, ügyfeleinkkel és munkatársainkkal. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy munkájukat a jó hírnév és partnerkapcsolatok megőrzése érdekében igényesen, pontosan végezzék.

Minőségügyi rendszerünk fejlesztése a vezetés feladata és felelőssége. Minőség iránti elkötelezettsége példamutatásában és a minőségjavításban vállalt tudatos szerepében mutatkozik meg.

Annak érdekében, hogy a környezet és a társadalom követelményeinek figyelembevételével a szolgáltatásainkat hatékonyan növeljük, elérve üzleti partnereink teljes elégedettségét, minőségpolitikánkat a következők szerint határozzuk meg:- megbízóink, ügyfeleink és munkatársaink véleményét folyamatosan figyeljük, felhasználjuk,

- a pozitív és a negatív vevői visszajelzésekből helyesbítő tevékenységeket indítunk,

- folyamataink állandó fejlesztésével a még el nem követett hibák valószínűségét csökkentjük, előfordulásukat megelőzzük,

- a vállalkozásainknak szolgáltatást nyújtó alvállalkozóink teljesítményét rendszeresen értékeljük,

- a minőségirányítási rendszerünket kiképzett belső auditorral, vagy külső megbízással rendszeresen felülvizsgáljuk,

- minden munkatársunk tudását oktatásokkal állandó jelleggel fejlesztjük.
Minőségpolitikai céljaink megvalósításához a minőségügyi dokumentációban leírt ISO 9001: 2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk.

A dokumentumban leírt és bevezetett rendszert működtetjük, és rendszeresen tanúsítjuk.

A nemzetközi szabványnak megfelelően a rendszert állandóan fejlesztjük, és rendszeresen értékeljük.Ádám - Trans Kft. 2004-2009. Pontstudio web